IngPro
IngPro

Каталог

Наше издавачко-графичко друштво, основано је 1992. године са седиштем у Београду, у улици Веле Нигринове 16а. Друштво се бави издавањем електронских и штампаних издања из правне и економске области и она су намењена свима онима којима је у свакодневном раду неопходно познавање правне и финансијске регулативе, а заинтересовани су за једноставан, ефикасан и брз приступ документима.

Понудили смо на нашем тржишту, још 1996. године, потпуно нов, практичнији и једноставнији начин праћења прописа – софтвер за електронско праћење прописа – Пакет прописа 1.0. Пратећи светске информатичко-технолошке трендове, тим правника и софтверских инжењера даље је унапређивао софтвер који је до 2005. године имао више верзија и када га је заменила верзија – Пакет прописа 5+. Тај софтвер представља пример најсавременије технологије у управљању документима и знатно се издваја из концепта који је до тада коришћен на нашем тржишту.

Паралелно са софтвером Пакет прописа 5+, од 2003. године на територији Србије и Црне Горе креирали смо базу прописа, судске праксе, правних мишљења и уговора на интернету - www.propisi.net.

Привредно друштво има четрдесетак стално запослених и исто толико сарадника, који својим радом доприносе унапређивању свих издања, пратећи потребе и сугестије корисника.

Добитници смо следећих признања:

  • специјална награда из области електронског издаваштва, Југословенски информатички савез (ЈИСА)
  • Дискоболос за најбоље информатичко решење за Пакет прописа 1.0,
  • Дискоболос за најуспешније информатичко остварење од утицаја на даљи развој наше земље (Јединствени информатички савез - ЈИСА) - за Пакет прописа 2.0.

БИЗНОД СЕРТИФИКАТ - ААА

Бизнод д.о.о. је део међународне групе Bisnode AB, највећег европског провајдера пословних и бонитетних информација са седиштем у Стокхолму. На европском тржишту информација присутан је још од 1981. године и запошљава више од 3.100 стручњака из 19 европских држава. За три године пословања постао је лидер на српском тржишту пословања дигиталним информацијама.

Целокупним решењима за кредитне, пословне информације и маркетинг Бизнод помаже компанијама да повећају продају, минимализују ризике и трошкове и на основу тога донесу боље пословне одлуке у свакодневном пословању.

ААА сертификат – сертификат изврсности могу добити само правна лица која задовољавају ригорозне критеријуме. Конкретно, у Србији их тренутно задовољава само 2% привредних субјеката или 1.208 фирми.

Наше привредно друштво са овим сертификатом спада у највиши разред бонитетне изврсности у Србији у 2013. години.

PRIJAVA
ISSN 1820-4880
приступ издањима