IngPro
IngPro
Сазвана Пета седницу Првог редовног заседања за понедељак, 14. мај
14. maj 2018.

 

 

На дневном реду седнице биће Предлог закона о посебним условима за реализацију пројекта изградње станова за припаднике снага безбедности, Предлог закона о изменама и допунама Закона о пловидби и лукама на унутрашњим водама, Предлог закона о поступку уписа у катастар непокретности и водова, које је поднела Влада Србије.
Народна скупштина разматраће Предлог закона о изменама и допунама Закона о превозу терета у друмском саобраћају,Предлог закона о изменама и допунама Закона о превозу путника у друмском саобраћају, Предлог закона о путевима, Предлог закона о железници,Предлог закона о безбедности у железничком саобраћају, Предлог закона о интероперабилности железничког система, као и Предлог закона о Централној евиденцији стварних власника.
Народни посланици разматраће и Предлог закона о изменама и допунама Закона о посредовању у промету и закупу непокретности, Предлог закона о допунама Закона о ограничавању располагања имовином у циљу спречавања тероризма, Предлог закона о изменама и допунама Закона о безбедности саобраћаја на путевима и Предлог закона о потврђивању Протокола о измени члана 50(а) Конвенције о међународном цивилном ваздухопловству и Протокола о измени члана 56. Конвенције о међународном цивилном ваздухопловству.
Пред народним посланицима биће и Предлог закона о потврђивању Међународне конвенције о надзору и управљању бродским баластним водама и талозима из 2004. године, Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Владе Републике Молдавије о међународном друмском саобраћају, Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Републике Србије и Савета министара Босне и Херцеговине о међународном друмском превозу путника и терета,Предлог закона о потврђивању Споразума о ваздушном саобраћају између Владе Републике Србије и Владе Краљевине Мароко, Предлог закона о потврђивању Споразума о сарадњи између Владе Републике Србије и Владе Републике Турске у области урбанизма, као и Предлог закона о потврђивању Споразума о ваздушном саобраћају између Владе Републике Србије и Владе Републике Тунис.
Председница Народне скупштине предложила је да на дневном реду ове седнице буде Предлог одлуке о образовању Комисије за истрагу последица НАТО бомбардовања 1999. године по здравље грађана Србије, као и утицај на животну средину, са посебним освртом на последице које је оставила употреба пројектила са осиромашеним уранијумом.

Седница ће се одржати у великој сали Дома Народне скупштине, са почетком у 10 часова

 

Извор: сајт Народне скупштине


PRIJAVA
ISSN 1820-4880
приступ издањима